10-11-10

De voorbije twee weken

Vermits er weinig "spectaculairs" te melden was, is er de laatste twee weken weining beweging geweest op de blog van Jorien. Het is nu wel tijd om nog eens iets van ons te laten horen.

De voorbije twee weken werd er vrij pittig getraind. De nadruk van de training ligt vooral op conditie. Daar "de groep van Audrey", waar Jorien mee traint, al enkele weken voor Jorien gestart waren met hun training was het in het begin wel effe afzien. Ondertussen gaat dit al veel beter en worden de trainingen vlotjes verteerd.

Verder niks dan goed nieuws.

Jorien haar pols geneest goed. Ondertussen kan ze zelfs al opnieuw pompen zonder al te veel pijn. Als alles zo verder blijft evolueren zal Jorien deze zomer opnieuw volop kunnen trainen op de werpnummers.

Jorien kan vanaf vandaag starten met hoogspringtraining bij Chris Vanlandschoot. Na bijna een jaar zonder "echte" hoogspringtrainer hopen we vanaf nu opnieuw de draad te kunnen opnemen en dit seizoen goed te presteren in het hoogspringen. 

De overstap naar Oudenaarde is vlot verlopen. Jorien voelt zich goed binnen de groep en beleeft opnieuw plezier aan het trainen in groep. 

En nog een leuke verrassing voor tijdens de kerstvakantie, maar daarover later meer ....

Volgende week meer nieuws.

Robin

16:28 Gepost door Jorien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.