17-10-10

De eerste (halve) trainingsweek

De eerste (halve) trainingsweek zit erop.

Dinsdag ging de gips even van Jorien haar arm om de draadjes uit de pols te verwijderen. De wonden bleken mooi genezen te zijn. Of de operatie geslaagd is zal nog even afwachten zijn, maar volgens de chirurg komt alles zeker in orde. Na de controle werd een nieuwe gips (na een groene werd het nu een rode) rond de arm gedaan. Volgende week dinsdag gaat deze gips eraf en zal het nog een tijdje "spalken" worden.

Belangrijkste nieuws was dat Jorien een "Go" kreeg om opnieuw te trainen. Na de vrij zware augustus en september maanden waren die twee en een halve weekjes rust zeker welkom geweest, maar het was nu wel tijd om terug in te vliegen.

Donderdag werd dan gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De "stramme" spieren werden wat losgemaakt en om terug het loopgevoel te krijgen stonden er ook enkele lichte versnellingen op het programma. Genoeg om klaar te zijn voor het grote werk vrijdag : De eerste officiële training bij ASVO.

De eerste training werd zeker een meevaller. Jorien was wel een beetje zenuwachtig maar werd vlug op haar gemak gesteld door Audrey. De training was redelijk pittig, zoals een beginseizoenstraining hoort te zijn.

 Zaterdag is - naar traditie- "wegerkesdag". Hier werd een klein werkpuntje ontdekt, maar dit komt zeker in orde.  BMI 1,5 puntjes naar beneden tegen de "echte" kampioenschappen is het afgesproken werkdoel.

Tijd dan om de "rustige" zaterdagvoormiddagtraining af te werken. Accent lag hier op kracht en looptechniek.

Vandaag was er opnieuw training in Oudenaarde. Op het programma stond een leuke circuittraining. Met haar hand in gips kon Jorien nog niet alle geplande oefeningen meedoen, maar er was steeds voor een alternatief gezorgd.

Einde van de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen.

Morgen wordt er gerust en dinsdagmiddag mag de gips eraf zodat Jorien vanaf volgende week volop kan beginnen trainen.

Robin

 

13:38 Gepost door Jorien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.