15-10-10

Even terugblikken

Het seizoen 2009-2010 zit erop. Tijd om even terug te blikken naar wat voorbij is en om vooruit te blikken naar wat volgend seizoen kan brengen.

Bedoeling is zeker om deze blog nu wel levend te houden en om regelmatig een berichtje te posten.

Wat het voorbije seizoen betreft zijn er zeker enkele leuke gebeurtenissen te onthouden. De Provinciale en Belgische titel bij het hoogspringen zijn er zeker twee van, maar ook het feit dat Jorien vooruitgang heeft gemaakt op de sprint en de horden - vooral op het einde van het seizoen- is zeker iets dat belangrijk is naar de toekomst toe.

DSC_0088.JPG

jo 60h 1.jpg

  

 

 

 

 

 

Jorien diende tijdens het tussenseizoen een kijkoperatie aan de rechterpols te laten uitvoeren. Een kraakbeenletsel - gevolg van een accidentje op school drie jaar geleden - gaf teveel hinder tijdens het werpen. Volgende week dinsdag mag de gips eraf en kan er terug volop getraind worden.

Het nieuwe seizoen brengt meteen ook een nieuwe club mee. Jorien zal vanaf dit seizoen bij KASV Oudenaarde trainen. Sprint en Horden zal Jorien bij Audrey Baguet trainen. Voor de andere nummers zoeken we nog een oplossing. We zijn het trouwens gewoon om onze plan te trekken. Vorig seizoen is Jorien toch ook Belgisch kampioen geworden zonder (hoogspring)trainer.

De belangrijkste doelen voor het nieuwe seizoen liggen vooral Outdoor. Het indoorseizoen dient vooral als voorbereiding.

Robin

 

16:01 Gepost door Jorien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.